Altyapı Tıkanıklığı Çözüm Merkezi
Çalışma Saatlerimiz
00:00 - 23:59

Can Alt Yapı Tesisat olarak, müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Evinizde, ofisinizde vb. karşılaşabileceğiniz alt yapı sorunlarına karşı her zaman güvence altındasınız.

Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgiyi bu sayfada bulabilirsiniz.

PİMAŞ TIKANIKLIĞI AÇMA


Binalarda bulunan pimaşlarda çok nedenden tıkanıklık ortaya çıkar fakat bu tıkanıkların kırılmadan açılması büyük bir husustur. Pimaş tıkanıklığında daireleri pis sular basar ve insanlar maddi ve manevi olarak büyük sorun yaşarlar.Sorunlar büyümeden firmamızın tecrübeli ekipleri ile pimaş tıkanıklığını dakikalar içinde açarak teslim ederiz.

KIRMADAN TIKANIKLIK AÇMA


Eskiden teknolojinin gelişmediği dönemde tıkanıklık sorunlarında direkt kırıma gidilirdi.Fakat günümüzün teknolojisiyle kırma dökme olmadan tıkanıkları borulara hiçbir şekilde zarar vermeden gideririz.

GİDER TIKANIKLIĞI AÇMA


Tuvalet ve mutfak giderlerinin tıkanması durumunda insanların evini pisliği ve yağ basar.Her türlü araç ve gereçlerimiz ile sorunlar daha da büyümeden gider tıkanıklığını açarak müşterimize temiz bir şekilde işimizi yaparız.

SU JETİ İLE PİMAŞ YIKAMA


Mutfak borularında yağların yılların birikimi ile suyun yavaş gitmesini sağlar ve bir müddet sonra da komple tıkanıklık oluşturur.Firmamızın su jeti makinesi ile mutfak borularını tazyikli su ile yıkayarak boruların etrafından yağları parçalayarak sıfır yaparız.

VİDANJÖR HİZMETİ


Büyük ve küçük vidanjör araçlarımız ile tıkalı olan logar kuyularını ve pis su basan bodrum dairelerini araçlarımızın vakum sistemi ile pis su çekimi yaparak etrafındaki pisliği ise tazyikli suyla yıkarız.

LOGAR TIKANIKLIĞI AÇMA


Binaların önünde bulunan logar kuyuları zamanla dolarak kot farkından dolayı giriş katları ya da Bodrum katı pis suyun basmasını sağlar.Vidanjör aracımız ile kuyuların pis sularını çekim yaparız. Logar ana giderinden tıkanıklık varsa da robot cihazımız ile ortadan kaldırırız.

TIKANIKLIK AÇMA


Her insanın başına geleceği tıkanıklık sorunları mutfak ve tuvalet borularında suyun yavaş gitmesiyle sorun başlar.Tıkanıklık açma için profesyonel bir firmadan kırma dökme olmadan hizmet almanızı tavsiye ederiz.Son teknoloji cihazlarımız sayesinden tıkanıklık sorunları çok kısa bir sürede çözüme kavuştururuz.

KAMERA İLE TIKANIKLIK AÇMA


Tıkanıklık sorunlarının nedenini öğrenmek için borulara kamera cihazımız ile kontrol ederek ,gerekli adımları atarız ve müşterimize de sorunun ana kaynağını göstererek bir daha tıkanmaması için gerekli bilgileri vermekteyiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Daha Fazla Sonuç

Hemen Arayın
WhatsApp